Vodafone 0725 883 888 Telekom 0786 744 544 Orange 0746 633 565 WhatsApp
  
  

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului PANTOFII TARI (pantofiitari.ro).

Site-ul PANTOFII TARI (pantofiitari.ro) este operat de societatea PANTOFII TARI S.R.L., cu sediul in Calea ROMAN─é 13, Hunedoara, Petro┼čani, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J20 /396 /2014.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe PANTOFII TARI (pantofiitari.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii PANTOFII TARI (pantofiitari.ro) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea PANTOFII TARI (pantofiitari.ro) si a tertilor cu care PANTOFII TARI (pantofiitari.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe PANTOFII TARI (pantofiitari.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar PANTOFII TARI (pantofiitari.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com/span>.
  
  
  
   
 
Contact
Vodafone 0733 837 367
Telekom 0786 744 544
Orange 0746 633 565
pantofiitari.ro@gmail.com
Program de Lucru: 09:00 - 17:30

Abonare Newsletter
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati? 
Informatii utile
Termeni si conditii
Confidentialitate
Feed-uri RSS
Politica de Cookies
Politica de Retur
ANPC
 
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi
Produse favorite
Ne gasesti si aici

     

pantofiitari.ro on Facebook

 
 
  
 FaceBook Pantofiitari