Transport si retururi

~ Livrarea Coletelor ~

Livrarea coletelor noastre se face exclusiv prin firma de curierat rapid URGENT CARGUS.

Termenul de livrare este 1-2 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Taxa de livrare este fixa (20 Lei), iar comenzile cu o valoare mai mare sau egala cu suma de 300 Lei vor beneficia de transport GRATUIT.

 ~ Politica de retur ~

     Pantofiitari.ro pretuieste grija fata de clientii sai. De aceea dorim sa fiti informati cu privire la politica de retur, inainte de a plasa comanda dumneavoastra!

     Daca alegerea facuta va nemultumeste in vreun fel, sau daca pur si simplu v-ati razgandit, conform OUG 34/2014, aveti termen 14 zile calendaristice din momentul preluarii coletului, pentru a solicita inlocuirea sau returnarea produsului, dar trebuie sa luati in calcul si criteriile enumerate mai jos.

     Pentru a va exercita dreptul de retragere este necesar sa ne comunicati in scris pe adresa de mail, (pantofiitari.ro@gmail.com), cerereile trimise dupa expirarea termenului legal nu vor putea fi solutionate.


     Cheltuielile de returnare/schimbare a produsului vor fi suportate integral de catre consumator/client. Exceptie fac cazurile in care produsul primit prezinta defecte sau nu este cel comandat de dumneavoastra.

     Schimbul sau inlocuirea produsului se poate efectua cel mai simplu prin plasarea unei noi comenzi pe site, cu mentiunea „Schimb colet” in sectiunea destinata pentru „Comentarii Comanda”.  Veti fi apoi contactat telefonic pentru stabilirea detaliilor.

     Inlocuirea unui produs cu o valoare mai mare decat cea initiala inseamna plata diferentei prin ramburs la primirea coletului, iar daca valoarea este mai mica, veti primi diferenta intr-un cont bancar furnizat de dumneavoastra pe adresa de mail sau pe spatele unei copii a facturii in interiorul coletului.

     In cazul in care doriti returnarea produsului si restituirea contravalorii acestuia va rugam sa trimiteti catre noi coletul, la adresa specificata pe factura fiscala, prin orice firma de curierat si impreuna cu produsul/produsele sa puneti o copie a facturii fiscale pe care sa scrieti un cont IBAN valid si numele complet al titularului de cont.

     Produsul returnat trebuie sa fie in stare perfecta, in ambalajul primit, insotit de toate etichetele, o copie a facturii si cel mai important sa fie in termenul legal. Nu acceptam produse zgariate, deteriorate, cu componente lipsa. De asemenea nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura.

     Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a refuza returul. Acesta clauza se aplica conf. OUG 34/2014, in cazul achizitionarii de produse de pe acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse tot in OUG 34/2014. Returnarea produsului se face prin orice firma de curierat rapid, costul curierului fiind suportat de client.

     NU PRIMIM:

  • colete trimise prin Posta Romana
  • colete care contin taxe ramburs (solicitati dvs. plata unei sume la livrarea coletului catre noi)
  • colete care au taxa de transport cu plata la Pantofiitari.Ro

     Rambursarea contravalorii produselor se va face in termen de 14 de zile de la data receptionarii coletului. Contravaloarea produselor se va transfera doar intr-un cont bancar comunicat de dumneavoastra. Taxele de curierat nu se ramburseaza. Daca ati beneficiat de transport gratuit si doriti rambursarea banilor, veti primi doar contravaloarea produselor comandate, nu si taxa de transport in cuantum fix de 20 lei.

     Daca ati primit produsul incomplet sau prezinta vicii de fabricatie, va fi inlocuit (in functie de disponibilitatea de pe site) cu conditia sa ne notificati acest lucuru, in maxim 48 de ore de la primirea comenzii, in scris pe adresa de mail pantofiitari.ro@gmail.com.

     Termenii si conditiile sunt actualizate conform legilor din Romania, garantiile si returnarea produselor sunt reglementate prin Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si OUG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, ordonanta ce se aplica magazinelor online.

     Termenii si Conditiile site-ului vor fi bifate la finalizarea comenzii pe care dvs. o plasati, astfel aceste lucruri v-au fost aduse la cunostinta inainte de finalizarea comenzii, pentru ca dumneavoastra sa fiti informat cu privire la o buna desfasurare a cumparaturilor. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. 

Ganduri Bune

     Echipa PantofiiTari.Ro proceseaza fiecare comanda, sugestie sau reclamatie cu maxima seriozitate in ordinea cronologica a sosirii lor. Va stam la dispozitie de Luni - Vineri intre orele 10:00-17:00, cu exceptia sarbatorilor legale.

     Gandurile, sugestiile si parerile dvs. conteaza foarte mult pentru noi, de aceea le puteti trimite si prin pagina de Facebook dand click AICI.


Cu stima,